Tratament BBLips

Tratament BBLips

Terapia Semipermanent lips (Tratament nedureros)

BB Lips Kissum este un tratament de pigmentare blând, treptat, care accentuează culoarea buzelor și dă efectul buzelor complete, frumos evidențiate!

Produsul intensiv hidratează, hrănește și regeneră pielea buzelor, făcându-i buzele matasoase. Aceasta este o alternativă excelentă pentru machiajul permanent, dacă vă este frică de un efect foarte lung și de disconfort al acului.

Cu toate acestea, acest lucru nu este singurul avantaj al acestui produs. Kissum hidratează intens, hrănește și regenerește pielea buzelor, buzele devin matasoase.

Formularea este aplicată prin sistemul MTS (sistem de micro-needling) și efectul este vizibil imediat după prima tratament de până la 2 săptămâni! Pentru durabilitatea culorii este necesar să se efectueze o serie de tratamente, deoarece, după cum am menționat mai sus, nu este un machiaj permanent. Este necesar un numar de 2-4 sedinte, astfel că pigmentul să dureze până la 4-6 luni. Cu numărul de tratamente, crește și saturația culorii. După primul tratament, vă puteți aștepta la buze hidratate și regenerate. Culoarea după primul tratament este mai degrabă semi-translucidă sub formă de luciu semi-transparent de buze într-o cantitate de saturație a pigmentului de 5-10%.

Produsul este disponibil în 4 culori: roz delicat,roz intens, roșu și roșu vișinã

Acest tratament poate fi, de asemenea, utilizat pentru colorarea pomeților.